C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

ScrollBar=İstemci sahaını parçbirliı evet da bir denetim kullanılıyor olur bir amudi yahut yatay kaydırma çubuğu.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan konulevlerin yeti adresini yönelmek muhtevain kullanılan bünyeya delegate veya temsilci denir.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar bağırsakin görüntülük okuyucu yazılımlar yahut vesair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

seçerek yeni bir çağlayık dosya oluşturun. Her dü pusatta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bu uygulayım güdük vadede işleme yarasa da vakit süresince henüz çokça iş olacaktır. Bütün tebeddülat etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz mealına gelmemektedir.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin C# Object Kullanımı istemci alanına konumu kâraretler bit eşlem olan şapka işareti.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir data grup edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında porte ataması gestaltlır.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğiştirmemizi sağlamlar.

Object derslikının yararlanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML yahut JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

Kullanıcıların yakınlarında tarih ve saat bileğerlerini girmelerini sağlamak dâhilin sakatlık kontrolleri ve art bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri kesinlikle gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Sınıflar (ancak strüktürlar) devralma kavramını destekler. Temel dershane olarak adlandırılan gayrı bir sınıftan türetilen bir klas

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page